Menu
Přečíst článek

Diskuze: Otestovala jsem 120+ produktů Parkside za téměř 80 000 Kč: Některé hodnotím výborně, jiné doporučit nemůžu

Za poslední dva roky mi rukama prošlo více než 120 produktů Parkside od aku nářadí po zahradní techniku. Z testů vyplývá, že Parkside umí nabídnout výborné kusy, ale i překvapivě slabé produkty, které bych si sama nekoupila ani za nízkou cenu.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

KZ
Karel Zeiler
29. 3. 2026

Paní Sobotová, nemůžete se věnovat trochu jiným a mnohem lepším značkám, než je ten blbej Parksid. Už mě to Vaše hodnocení leze někam. Chtělo bych vidět Vaše technické znalosti a zkušenosti (zejména manuální) s tím, co a jak nabízíte a hodnotíte. Jinak nic ve zlém. Vaše stránky jsem si uložil, ale moc mne v nic nezaujalo. Karel Zeiler

LS
Lucie Sobotová
29. 3. 2026

Dobrý den, pane Zeilere,

děkuji za zpětnou vazbu.

Ráda bych testovala více profesionálních značek, ale realita je taková, že řada z nich odmítá zapůjčení produktů, případně nechce být srovnávána s jinými značkami. Přesto se o to v redakci dlouhodobě snažíme.

Pozitivní zkušenost máme například se značkou DeWalt, která nám v minulém roce ochotně zapůjčila několik aku vrtaček včetně různých akumulátorů.

Značku Parkside testuji i proto, že je mezi čtenáři velmi rozšířená a lidé ji běžně kupují. Cílem je ukázat, co od ní reálně čekat – nejen to dobré, ale i limity.

S pozdravem
Lucie Sobotová

P
Pepe
29. 3. 2026

Nezkousel jsem tolik pristroju, jako vy, ale pres 30kousku jich mam urcite, kupuji so je to co pouzival, napr aku vrtacku s priklepem, co vsechno za poslednich 10let zvladla, bavime se o vyssich desitkach tisic sroubu a der. Stejne tak jeji mensi verze. Naopak flexa 125mm vydrzela asi 3 mesice, bruska na steny 250mm ssi 10minut. Aku vretenova sekacka se zasekla uz na trave ktera byla vysoka 25mm a mela sekat na 20mm. Sitove narodi stoje vicemene ua pendrek, akku zalezi kus od kusu. Mam sitove verze jsem zacal kupovat einhell, ktere nejsiu o tolik drazsi, ale rozdil je v tom ze netrnu s tim co se kdy rozbije.

L
Lektor
29. 3. 2026

Pepe, a přečetl jsi to po sobě?! Myslím, že žák 1. stupně ZŠ by to napsal lépe. Ty stovky chyb v tak krátkém odstavci jsou ostudné i pro dítě z pomocné školy. Být Vámi, tak raději nikam nepíši!

P
Pepe
29. 3. 2026

Wow ty jsi taky dobrý ,,tydýt” co si říká Lektor. Se svými počty by jsi se měl také vrátit zpět do pomocné školy.

M
Milan
30. 3. 2026

Einhell je ale jeden z výrobců Parkside, třeba vodní pumpy.