Paní Sobotová, nemůžete se věnovat trochu jiným a mnohem lepším značkám, než je ten blbej Parksid. Už mě to Vaše hodnocení leze někam. Chtělo bych vidět Vaše technické znalosti a zkušenosti (zejména manuální) s tím, co a jak nabízíte a hodnotíte. Jinak nic ve zlém. Vaše stránky jsem si uložil, ale moc mne v nic nezaujalo. Karel Zeiler
Diskuze: Otestovala jsem 120+ produktů Parkside za téměř 80 000 Kč: Některé hodnotím výborně, jiné doporučit nemůžu
Za poslední dva roky mi rukama prošlo více než 120 produktů Parkside od aku nářadí po zahradní techniku. Z testů vyplývá, že Parkside umí nabídnout výborné kusy, ale i překvapivě slabé produkty, které bych si sama nekoupila ani za nízkou cenu.
Nezkousel jsem tolik pristroju, jako vy, ale pres 30kousku jich mam urcite, kupuji so je to co pouzival, napr aku vrtacku s priklepem, co vsechno za poslednich 10let zvladla, bavime se o vyssich desitkach tisic sroubu a der. Stejne tak jeji mensi verze. Naopak flexa 125mm vydrzela asi 3 mesice, bruska na steny 250mm ssi 10minut. Aku vretenova sekacka se zasekla uz na trave ktera byla vysoka 25mm a mela sekat na 20mm. Sitove narodi stoje vicemene ua pendrek, akku zalezi kus od kusu. Mam sitove verze jsem zacal kupovat einhell, ktere nejsiu o tolik drazsi, ale rozdil je v tom ze netrnu s tim co se kdy rozbije.
Pepe, a přečetl jsi to po sobě?! Myslím, že žák 1. stupně ZŠ by to napsal lépe. Ty stovky chyb v tak krátkém odstavci jsou ostudné i pro dítě z pomocné školy. Být Vámi, tak raději nikam nepíši!
Wow ty jsi taky dobrý ,,tydýt” co si říká Lektor. Se svými počty by jsi se měl také vrátit zpět do pomocné školy.
Einhell je ale jeden z výrobců Parkside, třeba vodní pumpy.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.