Menu
Přečíst článek

Diskuze: „Řemeslník chtěl za 2 dny práce 50 000 Kč v hotovosti.“ Práci bez účtenky nabízí čím dál víc z nich

Zadáte řemeslníkovi běžnou zakázku, připravíte si pár tisíc v hotovosti a on si druhý den řekne za práci 50 000 Kč. Podobné příběhy teď lidé sdílejí v diskusích.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

TJ
Tomáš Jandek
1. 7. 2026

„Jo, muze to byt bez dokladu…“ ocekavam, ze cena bude nizsi… a je stejna. Rad jim zaplatim za kvalitni praci, ale Mercedes jim sponzorovat nebudu :).

JU
jiři umělec
1. 7. 2026

Já si také nespravím zuby sám a musím zaplatit co mi řeknou za jeden zub 20 000kč a má centimetr a půl. no pak vymalování za dva dny práce dá taky padesát a ani nemlkne no ale můžeme si to udělat každý sám že. a u zubaře jsem taky neviděl že berou karty a doklad taky na jeden zub mi nikdy nedal. jsme jen lidi a všichni stejní takže se každý snaží urvat kolik se dá.

JP
JIndřich Pangerl
1. 7. 2026

Dovedete si představit, že by Fiala nebo Benda, oba vysoce inteligentní tvorové, dokázali jít do krámu, koupit barvu, přečíst a pochopit návod, vybrat si štětku nebo váleček a vymalovali si byt. Určitě ne. Jinak to ale umí každej běžnej občan. Tak proto musí tahle elita, kterou vůbec nepotřebujeme,platit. A Fialovo teorie, že to zachrání hloupejma ukrajincema – těm to taky rychle dojde.

RP
Radek Plaček
1. 7. 2026

Měl jsem doma komeníka z Nebřezin za 60 tis. za jeden den a práci si musím dodělat sám. Tak si nestěžujte jsou horší.

MS
Milan Syrovátka
1. 7. 2026

Dělám řemeslo více jak 40 let a tyto ceny jsou na dnešní dobu úplně normální.