„Jo, muze to byt bez dokladu…“ ocekavam, ze cena bude nizsi… a je stejna. Rad jim zaplatim za kvalitni praci, ale Mercedes jim sponzorovat nebudu :).
Diskuze: „Řemeslník chtěl za 2 dny práce 50 000 Kč v hotovosti.“ Práci bez účtenky nabízí čím dál víc z nich
Zadáte řemeslníkovi běžnou zakázku, připravíte si pár tisíc v hotovosti a on si druhý den řekne za práci 50 000 Kč. Podobné příběhy teď lidé sdílejí v diskusích.
Já si také nespravím zuby sám a musím zaplatit co mi řeknou za jeden zub 20 000kč a má centimetr a půl. no pak vymalování za dva dny práce dá taky padesát a ani nemlkne no ale můžeme si to udělat každý sám že. a u zubaře jsem taky neviděl že berou karty a doklad taky na jeden zub mi nikdy nedal. jsme jen lidi a všichni stejní takže se každý snaží urvat kolik se dá.
Dovedete si představit, že by Fiala nebo Benda, oba vysoce inteligentní tvorové, dokázali jít do krámu, koupit barvu, přečíst a pochopit návod, vybrat si štětku nebo váleček a vymalovali si byt. Určitě ne. Jinak to ale umí každej běžnej občan. Tak proto musí tahle elita, kterou vůbec nepotřebujeme,platit. A Fialovo teorie, že to zachrání hloupejma ukrajincema – těm to taky rychle dojde.
Měl jsem doma komeníka z Nebřezin za 60 tis. za jeden den a práci si musím dodělat sám. Tak si nestěžujte jsou horší.
Dělám řemeslo více jak 40 let a tyto ceny jsou na dnešní dobu úplně normální.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.