„Jo, muze to byt bez dokladu…“ ocekavam, ze cena bude nizsi… a je stejna. Rad jim zaplatim za kvalitni praci, ale Mercedes jim sponzorovat nebudu :).
Diskuze: „Řemeslník chtěl za 2 dny práce 50 000 Kč v hotovosti.“ Práci bez účtenky nabízí čím dál víc z nich
Zadáte řemeslníkovi běžnou zakázku, připravíte si pár tisíc v hotovosti a on si druhý den řekne za práci 50 000 Kč. Podobné příběhy teď lidé sdílejí v diskusích.
budeš…a rád!
Já si také nespravím zuby sám a musím zaplatit co mi řeknou za jeden zub 20 000kč a má centimetr a půl. no pak vymalování za dva dny práce dá taky padesát a ani nemlkne no ale můžeme si to udělat každý sám že. a u zubaře jsem taky neviděl že berou karty a doklad taky na jeden zub mi nikdy nedal. jsme jen lidi a všichni stejní takže se každý snaží urvat kolik se dá.
U zubaře karty berou, jestli chodíte do jeskyně k „zubařovi“ tak ne. ale tohle dobrá zlodějna. normálně bych ty lidi zavíral nebo bych jim tu živnost kterou stejně nemají odebíral. že jsi jenom člověk neznamená že ti to dává právo okrádat ostatní. Ty jsi určitě jeden z nich podle vyjadřování.
Dovedete si představit, že by Fiala nebo Benda, oba vysoce inteligentní tvorové, dokázali jít do krámu, koupit barvu, přečíst a pochopit návod, vybrat si štětku nebo váleček a vymalovali si byt. Určitě ne. Jinak to ale umí každej běžnej občan. Tak proto musí tahle elita, kterou vůbec nepotřebujeme,platit. A Fialovo teorie, že to zachrání hloupejma ukrajincema – těm to taky rychle dojde.
když už sem taháte politiky, pobavilo mě, že jste vybral politiky z ODS. Žijete tedy v přesvědčení, že politici jako Babiš, Havlíček, Juchelka, Macinka, Okamura, Radim Fiala, Turek, Zůna a další si udělají tyto práce sami? Svatá ty prostoto. Nenosí oni pod košile na dresy Supermana?
Ty jo, vy jste dobrej šmejd.
Měl jsem doma komeníka z Nebřezin za 60 tis. za jeden den a práci si musím dodělat sám. Tak si nestěžujte jsou horší.
Dělám řemeslo více jak 40 let a tyto ceny jsou na dnešní dobu úplně normální.
jste banda zlodějská
Jinak si můžeš vyhrnout rukávy,koupit vercajk,podívat se na YouTube jak se to dá zmaknout,dovést a zpracovat.To umí každý trouba.
je to hrůza neskutečná řemeslo má zlaté dno
já jsem zeďnik 35let a za vykendove práce max 300kc na hodinu
Potřebovali jsme komín nový manžel pozval zedníka a chtěl rozpočet , ten byl za práci jen , vše jsme si nakoupili sami, když nám řekl šumu, řekla jsem manželovi že to je nehorázné že to co požaduje je nechutné a že jo nechci, manžel uznal že suma je hrozná, ale že to bude chtít každý tolik. Já mu vysvětlila že to pan zedník přehání a že seženeme slušného. A sehnali za polovinu , práci udělal skvěle a letos bude stavět u švagra
Jestli je normální za 2 dny práce myslim jenom práci si vzít 60 tisíc tak je to zlodejina
jsou práce kde 50 táců za den je běžnÿch,lidi si stěžujou ald proč si to tedy neudělají sami dobrý řemeslník je drahý ukrajince si vemte a pak brečte a nadávejte si že jste chtěli ušetřit
Zcela s Vámi souhlasím…
tohle je blbost co to tady píšete to by nikdo nechtěl to je čistej výmysl proč to děláte proč to tu píšete…
To je taky článek jak stehno, umim si za dva dny říct klidně i 120 tisic, když na to přijde ! Nikde se nepíše za co ta cena byla? Kolik a jakého materiálu …. Hlavně je tady chuť si zanadávat….
nedal bych mu ani korunu,žádná smlouva o provedení prace
Řemeslník zubař požadoval krom pojišťovny doplatek 14.400,- Kč. Práce v ordinací 20 minut. Odvrtàní zubu a vyčištění kanálků.
Nedostal nic. Proti zubarskym zlodejům, kteří okradají nejen lidi, ale i pojišťovny, je tento řemeslník za dva dny práce úplný břidil.
Pro info: Přijel v Superbabu a chtěl 2800,- za M2. Tak zase rychle odjel.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.