Menu
Přečíst článek

Diskuze: Vyzkoušeli jsme 8 pomazánkových másel (Test 2026): Chuť ne vždy odpovídá kvalitě složení

Otestovala jsem devět běžně dostupných „tradičních“ pomazánkových výrobků z českých supermarketů a porovnala je nejen podle složení a nutričních hodnot, ale především podle senzorických vlastností.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

TK
Tonda Krenecnik
19. 2. 2026

A to ještě v dnešní době někdo aj ji . Už to se mělo dávno zrušit .

D
D
15. 3. 2026

a co si mam dat rano na chleba? Ne kazdy chce platit 70kc za maslo. Pomazankovy je uplne normalni snidane a kdyz clovek nechce utratit jmeni tak proc ne. btw to Boni z Penny za 31kc za 200g je celkem fajn

FN
Franta Novák
17. 3. 2026

Ja to jim kazdy den, nechce se mi hodinu cekat, az povoli klasicke maslo a lze jej rozetirat.

M
Mila
15. 3. 2026

My jedeme Olmu uz roky a manzelka rika ze je to jediny co ji chutna. Zkusili jsme jednou to z Penny protoze bylo levny a taky to slo. Ale ten Pilos z Lidlu jsme vraceli, ta pachut je fakt divna, nevim jak to popsat ale proste to neni ono

V
Věra
15. 3. 2026

Dobry tip pro vsechny – pomazankovy z lednice je tvrdy a nechutna, nechte ho aspon 20 minut pred jidlem na lince. Teprv pak se pozna ten rozdil mezi značkama. Jinak já jsem si oblíbila to Choceňské ale za tu cenu skoro 30 Kč za 100g uz zacinam premyslet jestli se to vyplati oproti tomu z billy

FN
Franta Novak
17. 3. 2026

Pouzivam jen Chocenske, je pro me nejlepsi. A da se mazat rovnou z lednice, nevadi mi to. Jine jsou tuhe a/nebo nedobre.