Mel by se ostehovat zpet na Slovensko, meli by ho tam radeji
Diskuze: V čem jezdí Andrej Babiš (2026)? Premiér se vozí v Maybachu za 5 milionů, má i Škodovku. Srovnali jsme jeho garáž
Auto dokáže o svém majiteli prozradit překvapivě hodně. Jestli hlídá každou korunu, nebo si potrpí na lesk. A u politika to platí dvojnásob, protože jeho vůz vidí celá země. Andrej Babiš je v tomhle ohledu zajímavý případ.
My ho máme radi. Dělá pro tuto zemi více , než Fialenko. A Vy se vzpamatujte.
jj, krev tisíců lidí, kteří umřeli za covidu, díky jeho populismu. Desítky miliard, které nám všem vzal. Zničená krajina a největší ekologické průšvihy u nás(bečva) a na Slovensku. Lži a projevy nenávisti proti zranitelným skupinám. Je tak skvělý, že ani ani rodinu neudržel. Pokřivená minulost STb a lhaní o tom. Obří skandály a utrpení mnoha rodin na které zaklekla fin. správa, jen aby mohl převzít Agrofert jejich firmy. Je to nejslabší premiér této země….. je toho tolik, přísahám na své děti:-).
ať se mu a Česku daří :-)
A co je komu do toho on si na to vydělal .a co ty nýmandi z poslanecké sněmovny co nic nedokázali mu to závidí
vydělejte si na to sam z normálního platu… ne z podpor a zdimani statu na davkach a podporach a dotacích ….
Vy jste vů…
Bééé
Myslím, že se někde chlubil ještě v nějakém žihadle MB AMG…
Co tím chtělů basník říci? Je úspěný podnikatel. Má jezdit ve felicii?
A to má jezdit miliardář ve Velorexu? Maybach za 5 mil není nic moc. Kdyby si koupil Rolls-Royce La Rose Noire Droptail (cca 650 mil. Kč) tak potom se může psát o drahém autě.
Ano , je úspěšný , ale za naše peníze!! To je to jediné , co mi vadí !! Je libo Kosteleckou uzeninu?!!
Já raději mlsám Nutellu.
inženýr a takovej blb
Závidět nás učí sdělovací prostředky bezchybně, propaganda anti Babiš, aby hlupákům praskala cévka. Proto ho volím, aby nutelákům rupaly nervi, jako panu Hńupkovi ne bo hloupému Hřibovi
Videl jste někdo, kdo je maitelem bufetu že by jezdil ve staré škodovce. Tohle je milionář !!!!!!!!!!
a? takže má auta dohromady levnější, než má já a i jeho maybach je lebvnější než moje nejdražší. co tam máte dál?
Nechápu, jaké je kolem toho haloo, mrkněte na mladý, kteří nemají, v čem sedí za volantem, ať si koupí třeba 1000 aut, je to jeho věc. když na to má proč ne, že
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.